Blog 26★ – spraytan

Hi! Door mijn eczeem huid lig ik niet graag in de zon of onder de zonnebank. Door de warmte krijg ik jeuk, waardoor ik open wonden creëer. Mijn ouders hebben op de zaak (Zonnestudio Vitazon) de SprayTan cabine, waardoor ik toch met een zomers kleurtje kan rondlopen!

Waarom SprayTan?

SprayTan is het meest effectieve alternatief voor bruin zonder zon. In 2 keer 6 seconde ben je helemaal egaal bruin. De SprayTan heeft geen standaard kleuren beschikbaar, maar kleurt naar de zuurgraad van je huid. Zo kun je voorkomen dat je eruit komt te zien als een sinaasappel! Bovendien is de SprayTan in de vorm van een cabine. Dat betekent dat je rustig, zonder iemand erbij, gebruik kunt maken van de SprayTan.

Voorbereiding op de SprayTan:

  • Scrub de huid voor de behandeling (geen scrub op oliebasis) om dode huidcellen te verwijderen en dus vlekken te voorkomen.
  • Scheren + waxen kan tot 1 dag voor de behandeling.
  • Gebruik op de dag van de tanning geen dagcrème, bodylotion of parfum, zodat de huid 100% schoon en droog is.
  • Draag donkere loszittende kleding. Na de tanning kan de vloeistof nog wat afgeven.

Nabehandeling van de SprayTan:

De tanning lotion heeft tijd nodig om te verkleuren. Daarom adviseren wij om na 6 uur pas te gaan douchen. De overtollige vloeistof spoel je er dan af, je lichaam en gezicht dep je na het douchen droog en daarna smeer je je meteen in met een bodylotion. Het is verstandig om de dagen erna, iedere keer na het douchen een bodylotion te gebruiken. De kleur wordt dan langer behouden en vervaagt geleidelijk.

IMG_3262.jpg
Wanneer de spray bij mij 3 uur heeft ingetrokken!
Veel gestelde vragen over de SprayTan
IMG_0068
Shot van de SprayTan

Voor wie is de SprayTan geschikt?

SprayTan is voor iedereen geschikt, omdat het niet schadelijk is. Zeker voor mensen die niet in de zon mogen/kunnen is SprayTan de ideale oplossing.

Heb je een feestje en wil je in 1 keer gelijk bruin zijn, is de SprayTan perfect!

Hoelang blijft de kleur zitten?

De SprayTan blijft ongeveer 5-7 dagen zichtbaar en vervaagd geleidelijk. Er zijn ook losse sprays te koop waar je de kleur thuis mee kunt bijhouden.

Waarom is SprayTan anders dan ”bruin uit een fles”?

Het percentage DHA in de tanning vloeistof is anders dan de producten die je bij de drogisterij koopt. Bovendien wordt de vloeistof gelijkmatig over je huid geneveld. dit zorgt voor een mooi egaal eindresultaat!

Ik spray ongeveer 1 keer in de 2 weken, om mijn huid van een mooi kleurtje te blijven voorzien. IK BEN FAN! Jij ook?

♥ Liefs, Louise

5 gedachten over “Blog 26★ – spraytan

  1. Pleuni

    Ik weet niet of ik de vraag hier kan/mag stellen! Maar wat te doen als je een open wond had en toch spray tan gebruikte? Want de tan is nu ruim een week geleden en t wondje is door en door donker.. en ontstoken..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s