Blog 24★ – reminder & giveaway

Hoi! Leuk je weer te zien op mijn blog. Vandaag heb ik iets leuks voor jullie in petto: mijn eerste GiveAway!

Het wordt langzamerhand iets warmer in Nederland, maar dat mag ook wel voor de tijd van het jaar! Echter betekent dat automatisch dat ik over het algemeen meer jeuk heb. Door de warmte en daardoor zweten, ontstaan er eczeemplekken op mijn lichaam. Vaak vererger ik dit door te krabben. (Ben erachter gekomen dat ik zelfs in mijn slaap jeuk, zo diep zit het bij mij.)

Op dit moment ziet mijn huid er hartstikke goed uit! En dat wil ik graag zo houden, omdat de zomer in zicht is en ik ook nog op vakantie ga. Ik heb in een vorige blog van mij, om precies te zijn Blog 9★ – 8 tips tegen jeuk genoemd dat het belangrijk is om bewust te zijn van het krabben. Wanneer je een automatische reactie hebt kun je jezelf ervan weerhouden om te jeuken. Ik denk dat ik hem eindelijk heb gevonden!


IMG_3048NAGELLAK!

Ik draag nooit nagellak, want als ik dan aan mijn huid zit verergert dat meestal de boel. Dat is logisch, want uit de plakproef is eerder al gebleken dat ik allergisch ben voor nagellak, waaronder ook gel- en acrylnagels vallen.

Doordat nagellak een negatieve werking heeft op mijn huid, word ik eraan herinnerd om niet te krabben. Als ik dat toch doe, denk ik LO, STOP! Nu is nagellak een reminder voor mij geworden en omgetoverd van een NO GO tot een GO! Ik ben wel benieuwd hoelang ik dat volhoud.

Zoals de meeste van jullie weten zet ik Gelpolish bij anderen. Dit doe ik allemaal bij de zonnestudio van mijn ouders: Zonnestudio Vitazon.

IMG_2806.jpg
Gelpolish zwart met zilver glitter

Gelpolish is een nagellak met de kwaliteit van gel, dat minimaal 2 weken blijft zitten. Een ideale oplossing voor vrouwen die verzorgde nagels willen hebben zonder aan nepnagels te hoeven beginnen. Gelpolish wordt bevestigd op de natuurlijke nagel en is beschikbaar in allerlei kleurtjes.

Omdat deze dag nu in het teken van nagellak staat, leek het me leuk om een Gelpolish behandeling t.w.v. €17,50 weg te geven aan één van mijn lieve volgers! Hoe kom je in aanmerking voor deze GiveAway? Zet een reactie onder deze blog met de hashtag #Gelpolish OF deel mijn blogpost op Facebook met jouw vrienden!

Heel veel succes en volgende week maak ik de winnaar bekend!

♥ Liefs, Louise

Een gedachte over “Blog 24★ – reminder & giveaway

  1. Astrid

    Bekende handjes….hihihi…echt een aanrader deze gellak! Je nagels hebben NIET te lijden. Anders dan bij acryl of gel-nagels. Als de lak eraf is zien je nagels er prima uit!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s