Blog 23★ – er lopen spinnetjes rond!

Hi people! Dit wat ik jullie nu ga vertellen kan alleen mij weer overkomen. Het is alweer een tijdje geleden gebeurd, maar sinds kort ben ik eindelijk achter de oorzaak gekomen! Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder.

IMG_2954
Even de toerist uithangen in Leiden

Ik liep samen met Mitchell, mijn vriendje, in Leiden toen we zijn nieuwe school gingen bezoeken. We gingen naar een universiteit kijken en natuurlijk wilde ik mee, een droom die voor mij nog werkelijkheid moet worden. In Leiden lag het allemaal nogal uit elkaar, dus moesten we een aantal meters lopen. Het zonnetje scheen, dus lekker een t-shirtje aan en zonnebrilletje op.
Totdat ik ineens hele erge jeuk kreeg aan mijn benen. Van mijn bovenbenen tot aan mijn enkels. Wat kan dat nou zijn hè, dacht ik bij mezelf. Iedere keer weer stoppen met lopen, omdat ik even moest krabben. Ik werd er gek van en Mitchell trouwens ook. Toen ik thuis kwam zaten mijn benen onder de uitslag, mijn eczeem plekken waren knal rood.

Laatst had ik het weer. Zelfde situatie, ik had een lange broek aan en jeuk vanaf mijn bovenbenen tot aan mijn enkels. Ik kon er niet vanaf blijven. ”Er lopen spinnetjes rond!” Schreeuwde ik tegen mijn moeder. ”Ik heb ook altijd wat!” Raasde ik door. Maar toen vertelde zij dat zij hetzelfde heeft gehad. Toevallig bij dezelfde broek, allebei bij de nieuw gekochte broek van de H&M. Alleen het verschil is, dat ik bang ben voor spinnen en zij niet!!

Later konden wij pas de link leggen. Bij alle 3 de gevallen hadden wij kleding aan zonder het van te voren gewassen te hebben. Toen ik met Mitch in Leiden was, had ik de dag ervoor die spijkerbroek gekocht. Dat betekent automatisch bij mij: broek volgende dag aan! Meestal wast mijn moeder eerst alle kleding die net uit de winkel komt, maar zo nu en dan kan ik best eigenwijs zijn.

Conclusie: eerst wassen, dan dragen!

Hebben jullie hier ook weleens last van, van nieuw gekochte kleding? Of hebben wij er weer een nieuwe allergie bij? 😛

♥ Liefs, Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s