Afl. 1☼ – cherry flavor

Hi! Welkom bij de eerste aflevering van de nieuwe serie op mijn blog; my way to a healthy lifestyle with homemade smoothies! Vanaf nu zal er iedere dinsdag een blog geplaatst worden met elke keer een andere smoothie in het middelpunt. Makkelijk thuis te bereiden mits je een blender in bezit hebt. Laten we snel beginnen!

Sinds ik te weten ben gekomen dat ik een allergie heb voor gluten, mag ik een heleboel etenswaren niet meer eten. Het komt vaak voor dat ik de glutenvrije variant daarvan niet zo lekker vind. Groenten en fruit zijn daarentegen uit oorsprong glutenvrij en zijn rijk aan vitamines en mineralen. Door mijn levenslange glutenvrije dieet, moet ik opletten dat ik alles wel binnen krijg en er geen te korten van iets ontstaan. Vandaar dat ik voor mijn maaltijden en ook tussendoortjes vaker voor een smoothie kies.

Voor vandaag hebben we de:

Cherry Flavor

IMG_2902.JPG

Ingrediënten: 

  • 1 banaan
  • 1 appel
  • diepvries kersen
  • 250 gram Alpro soya yoghurt kersen
  • ± 150 ml water

En blenden maar!

IMG_2903

Ik vind bij deze smoothie de kersen overheersen, vandaar de naam Cherry Flavor!

Ik heb van deze ingrediënten 3 bekers kunnen vullen. Ik had genoeg voor mezelf, voor mijn moeder en voor mijn broer. Als je het thuis niet kunt onderverdelen kan je de overgebleven smoothie natuurlijk in de koelkast bewaren voor later op de dag!

Eetsmakelijk!

♥ Liefs, Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s