Blog 21★ – project positief tag


Hey! Leuk je weer te zien op mijn blog. Vandaag heb ik voor jullie de Project Positief tag. Ik zag deze tag bij een andere blogger voorbij komen en omdat ik over mezelf kan zeggen dat ik zeer positief ingesteld ben, leek het me leuk om deze tag voor jullie in te vullen en jullie dus te besmetten met mijn positiviteit! 😀

∞ Wat is je favoriete quote en waarom?

Ik lees niet veel quotes of dergelijke, maar ik zie ze weleens voorbij komen op Pinterest. Laatst kwam ik er een tegen die me meteen aansprak: ”In order to succeed, we must first believe that we can.” – Nikos Kazantzakis. De reden waarom ik deze quote heb uitgekozen, is omdat ik geloof in wat er staat. Zolang je in jezelf blijft geloven en de motivatie hebt om je doel te behalen, kun je veel voor elkaar krijgen.

∞ Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!

Ik denk dat de meeste van jullie hiervan zullen opkijken, maar de droom die ik heb is arts worden! Een lange en misschien onmogelijke weg om af te leggen, maar wat niet weet wat niet deert. Later pluk je daar de vruchten van!

∞ Wat betekent geluk voor jou?

Geluk betekent voor mij tevreden en dankbaar zijn met wat je doet en hebt.

∞ Wie kan jou ontzettend opvrolijken?

Wie mij kan opvrolijken is geen wie, maar wat. Vroeger als ik verdrietig was, mocht ik van mijn moeder altijd een cadeautje kopen zodat ik weer ging lachen. Dat doen we eigenlijk nog steeds, de traditie houden we er goed in. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat me kan opvrolijken, zolang er humor in het spel is kan iedereen een lach op mijn gezicht toveren! (Bijna iedereen dan…)

Voor wat mogen we je ’s nachts wakker maken?

Dan moet ik wel heel goed nadenken, want zoals jullie weten heb ik mijn slaap hard nodig haha. Maar je zou me wakker mogen maken voor een caramel macchiato van Starbucks, als ik de lotto heb gewonnen of als we onverwachts op vakantie gaan.

∞ Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?

Ik weet niet of dit blog waardig is, maar dit is tenslotte een persoonlijke blog. Dusja, mijn laatste lachbui was om het woordje ‘schijtface’. Ik denk dat er geen verdere uitleg over nodig is haha.

∞ Op welke prestatie ben je ontzettend trots?

Ik ben trots op het feit dat ik mijn eigen blog heb opgezet! Ik heb er lang over na gedacht om de stap te zetten, maar ik ben enorm blij dat het gelukt is. En hoe! Ik heb een nieuwe hobby erbij en hoor zoveel positieve verhalen in mijn omgeving. Het lijkt me fantastisch om hierin door te groeien en de zoektocht naar mijn nieuwe levensstijl met jullie voort te zetten. Ik zat ook te denken om met de tijd sommige dingen te gaan vloggen. En nee, niet over dat ik in bed lig of niet weet wat ik aan moet trekken (zal wel lachen zijn voor jullie). Ik vind dat het wel wat inhoud moet hebben, maar sommige dingen die ik tegenkom zijn makkelijk vast te leggen en lastig om te zetten naar een blog. Dus laat me even weten wat je er van vind, ik ben oprecht benieuwd naar jullie mening hierover!

∞ Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?

Dat het belangrijk is dat je lekker jezelf bent en doet waar jij zin in hebt. Het leven is veel te kort! En bekijk dingen in het leven altijd van twee kanten, ga niet meteen uit van het negatieve. Dat kan een hoop stress schelen!

Blogfoto-kusDikke kus van mij!

♥ Liefs, Louise

Een gedachte over “Blog 21★ – project positief tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s