Blog 20★ – yoghurt barn

Hi! Gister ben ik samen met een vriendinnetje van mij gezellig wezen lunchen bij de Yoghurt Barn in Den Haag. Op Instagram zag ik allemaal foto’s voorbij komen van yoghurt toetjes, zoals ik het noem. Het zag er zo lekker en gezond uit, dat wilden wij ook wel proeven!

Bij de Yoghurt Barn kun je van de kaart een standaard yoghurt met bijbehorende toppings uitkiezen of je eigen yoghurt samenstellen. Wij hebben voor de laatste optie gekozen.

IMG_2440.jpg
Bij binnenkomst
IMG_2441.jpg
Toppings

In plaats van een lekker broodje carpaccio bij Dungelmann (klik hier voor een terugblik) vond ik een yoghurtje een goede vervanger. Ik vergeet er soms aan te denken dat ik mijn eigen broodje in mijn tas moet doen. Maar nu de zomer eraan komt wil ik meer op mijn eten letten en kiezen voor gezonde variaties (blog over get summer ready with me, is onderweg!). Toch kon ik niet van de witte chocolade afblijven en heb ik yoghurt gekozen met onderop aardbeien en als topping witte chocolade en hazelnoten. Cheat day! Je kan tevens ook de soort/smaak yoghurt uitkiezen!

IMG_2442

Wij hadden de kleinste variant en er bestaan in totaal 3 maten. Wij hebben onze yoghurtjes gelijk opgegeten, maar je kunt ze ook bestellen en meenemen voor onderweg! Erg lekker en super trendy!

Je kunt hier trouwens ook High Tea’en, zelfs glutenvrij! Je merkt wel dat coeliakie steeds bekender wordt in Nederland. Toen ik aangaf dat ik een glutenallergie had, wist de medewerkster van de Yoghurt Barn er veel over te vertellen. Ik weet niet helemaal wat ik me erbij moet voorstellen, yoghurt High Tea’en? Maar dat is juist leuk om te ondervinden! Iemand die er wel al ervaring mee heeft?

♥ Liefs, Louise

P.S. vergeet je niet te abonneren op mijn blog als je dat nog niet gedaan hebt! Voor de mobiele versie; scrollen tot onder mijn blogs! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s