Blog 2★ – on the go!

Hi! Voor degenen die mij al kennen is het wel duidelijk dat ik een echte shopaholic ben. Voor de nieuwelingen: nice to meet you!☺

IMG_1453

IMG_1454Bijna ieder weekend zijn mijn moeder en ik wel te vinden in de stad van Den Haag. Natuurlijk om te shoppen, maar ook om heerlijk even bij te kletsen na een drukke week. Een lekkere caramel macchiato bij de Starbucks en een broodje carpaccio bij Dungelmann zijn vanzelfsprekend. Laatst toen wij mijn favoriete broodje wilden bestellen, vroeg ik een bruin bolletje voor mijn moeder en natuurlijk een glutenvrij broodje voor mezelf. Leuk bedacht, maar dat verkochten ze niet. Hierdoor was ik de hele middag geïrriteerd, want aan mensen met coeliakie wordt toch ook gedacht? We leven in een tijdperk dat gezond leven, waaronder glutenvrij, toch een hype is? Toen mijn moeder mijn teleurgestelde gezicht zag, durfde zij ook geen broodje meer te bestellen. Daardoor hebben wij de hele middag honger gehad, want naar iets anders opzoek was geen optie (konden ook geen ander tentje vinden voor een broodje voor onderweg). Ik wilde het liefst een broodje carpaccio van Dungelmann!!

Maar vandaag had mijn moeder (zoals altijd) de perfecte oplossing:

IMG_1455
MIJN EIGEN GLUTENVRIJE BOLLETJE!

In de eerste instantie reageerde het meisje achter de balie een beetje verbaasd: ”Een eigen broodje? Uhm.. ja hoor dat kan!”

Probleem opgelost! Mijn eigen broodje belegd met de lekkerste carpaccio en hij smaakte zoals gewoonlijk: HEERLIJK!

IMG_1452.jpg

Donderdag nadat ik mijn eerste post had gepubliceerd, kreeg ik een berichtje van een oud vriendinnetje van mij. Zij gaf mij tips over een lunchroom in de stad die lekkere taartjes, gebakjes en een glutenvrij menu heeft: Fine Fresh Food (the green restaurant). Jammer genoeg had ik vandaag geen tijd om daar te lunchen, maar ik zal er zeker op korte termijn een review van plaatsen!

Zo zie je maar dan m’n zoektocht nog lang niet voorbij is en er nog veel meer te ontdekken valt!

Iemand anders nog ideeën? Alle tips zijn welkom!

♥ Liefs, Louise

 

 

2 gedachten over “Blog 2★ – on the go!

  1. Pingback: Blog 44★ – BitterSweetz – LikeLouise

  2. Pingback: Blog 44★ – BitterSweetz – LikeLouise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s